IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support

Hvorfor-altid-2-faktor

Nye trusler mod din computer og Mobil Her i 2018, er de adgangskoder, du plejer at stole på, for at holde de onde ud af din bankkonti eller iphone, ikke længere tilstrækkelige. Hackere og deres programmer finder hele tiden nye metoder såsom phishing, pharming og keylogging osv. for at stjæle dine adgangskoder eller data, eller måske bare for at få adgang til din computer eller mobil, så den kan bruges til at angribe andre igen.

2 faktor authentifikering

Hvis du er som folk er flest, og bruger samme adgangskode til flere forskellige websteder, så betyder det: at enhver der har fået adgang til det ene password, har adgang til alt du har logget ind på med dette.

I en tid, hvor det er ekstremt nemt at slå op, hvad en person har opkaldt deres første kæledyr eller skolens mascot efter, er eks. vis Apples sikkerhedsspørgsmål er ikke meget hjælp – For det har du sikkert også offentliggjort på Facebook eller Instagram osv.

Dine data er vigtige – også for dig!

Tænk på hvordan en smykke- eller urbutik fungerer. De holder ikke deres værdigenstande låst væk med kun en nøgle. Der er alarmer klar til at blive udløst, bevægelsesdetektorer og panser eller tremmer på vinduerne. Dine data er ligeså værdifulde som smykker. Der er brug for mere end én linie i forsvaret af dine data. – Oogggg her kommer 2 faktor sikkerhed ind i billedet Tjenester som Facebook, iCloud, Gmail og mange flere, har allerede 2-faktor godkendelsesindstillinger.

Hvis din bank eller E-boks nogensinde har sendt dig en speciel kode via sms eller e-mail for at du skal kunne logge på, har du allerede brugt en 2-faktor-autentificering. Det kan være i form af en pop-up, smartphone-app eller SMS. 2-faktor autentificering er helt afgørende for online banking, e-mail og online-shopping. Det er også et must-have for de fleste cloud-konti (som ex. Dropbox)

Det er nok de færreste der mener, at det skulle være nødvendigt med 2-faktor autentificering, hver gang man logger ind på sociale medier, men det er faktisk meget vigtigt, at sikre adgangen til dine data. I dag har du muligheden for at lette din adgang til en masse hjemmesider og tjenester, ved at du tilmelder dig via Facebook eller Google kontoen. Det skal du ikke gøre. Du skal holde koderne til dine netværk og tjenester adskilt. Så du sikre, at hvis nogen får den ene adgangskode ikke pludselig har fået adgang til enhver konto, du har knyttet sammen med adgangskoden.

Pointen med at anvende 2-faktor autentificering er at gøre hackernes job hårdere og forhindre dem i at komme ind på lige præcis din konti. Hvis de har fanget dit login, Brugernavn og/eller kodeord, så har de formentlig brug for en anden enhed til at få adgang, især nu da den computer eller telefon de bruger, har aldrig været logget ind på din konto før. Dette gør det betydeligt vanskeligere for nogen at få adgang til dine data.

For mange hackere Det er lidt uheldigt, at der åbenbart er en overflod af kompetente hackere, der altid syntes at være klar til at drage fordel af de uforberedte. Heldigvis, kan du stadig stoppe dem – selv om de har dine login-oplysninger ved hånden. 2-faktor autentificering er en af de nemmeste metoder til at holde dine konti sikker.

Sådan opsiger du Spotify

IP-SUPPORT ER IKKE EN DEL AF SPOTIFY. Men tilbyder IT-Support til private og erhverv. Spotify-abonnementet kan ikke opsiges fra Spotifys app’en, hverken på PC, Mac eller Android eller iPhone/Pad. I stedet skal du følge dette link til Spotifys abonnements-side. Her vælger du “Manage my options” under overskriften “Manage your subscriptions”. Herefter vælger du Linket nederst på den nye side Click here to continue to the cancellation page. Herefter kommer en side, hvor Spotify spørger til hvorfor du ønsker at opsige dit abonnement. Nederst på siden har du tre muligheder: Som premium-medlem kan du vælge at forblive “premium”, eller nedgradering til det billigere ”unlimited-abonnement” eller “cancel your subscription,” og dermed opsige dit abonnement.

spotify-logo-1

Android Direkte på dit TV!

IP-Support er de første i Danmark der kan tilbyde Google Android 4.1.1 direkte på dit TV via HDMI-porten

Android TV Boks – Dkr. 800,-

Et ægte alternativ til Apple TV  – Der koster 50 kr. mere og ingen hukommelse har. Android Mini TV – kan købes hos IP-Support – Jagtvej 208 – 2100 København Ø – Android computeren kan tilsluttes de fleste trådløse mus og/eller tastatur til at navigere rundt på Android, fuldstændig som var det din Mobiltelefon sainsmart2412-tilbudHDTV på 1080p fra alle de forskellige Apps som Netflix, Youtube, Facebook, Angry Birds eller Fruit Ninja, Spotify, HBO når de er klar, Yousee Movie og mange adre apps, – der er jo en milion at vælge i mellem, ligesom på din smartphone eller tablet. * Udvidelsesportene understøtter 2,4 GHz trådløs mus, trådløst tastatur med touchpad, etc, og et ekstra 32 GB micro-SD slot

Linksamling der kan bruges i undervisning eller bare som viden.

Apple IOS og Android Undervisnings APPS

iPad  Mathboard 

 
MathBoard passer til børn i 1. til 6. klasse og indeholder prøver i addition, subtraktion, multiplikation, division, kvadrater, kuber og kvadratrødder præsenteret på i kridttavleformat. Efterhånden som du eller din lærer kommer i gennem indholdet er der masser af prøver og test, der kan hjælpe på vej, og gøre indlæring sjovt…
Sprog: Engelsk mm. – IOS 4.3 – 30,00 kr

iPad – Math Bingo

math binog+ ip-support
Math Bingo er for hele klassen – Her kan klassen konkurrere og spille bingo med matematik. Her kan hele klassen øve sig i lægge sammen, trække fra, gange og dividere på en sjov og udfordrende måde.Med tre sværhedsgrader kan det få de fleste børn til at elske matematik
Sprog: Engelsk – IOS 3.0 – 6,00 kr
 iPhone – iPad Mathfeud
mathfeud matematik +ip-support
 – Turbaseret matematikspil for 2 spillere! Ligesom søsteren Wordfeud gør programmet, at Matematik aldrig bliver det samme igen! Mathfeud går ud på, at løse så mange regnestykker som muligt på 2 minutter. Din modstander skal så løse de samme regnestykker, og den der får flest point vinder!
 Sprog: Dansk – iOs 5.1 – Gratis – opgradering koster

iPad/iPhone/iPod – BogstavslydeAndroid – Bogstavslyde

 
Hvor kommer lyden fra? Og hvordan skal tunge og læber bruges til at forme de forskellige bogstavlyde?Se Bogstavlyde viser ved hjælp af animation, hvordan bogstavernes lyde udtales.Se Bogstavlyde kan med fordel bruges til undervisning af børn i dansk i indskoling
Sprog: Dansk & Engelsk mm. – IOS 4.0 /Android:2.2  – Gratis

iPad/iPhone/iPod –  Dansende Bogstaver  – Android – Dansende Bogstaver

Dansende Bogstaver giver barnet mulighed for både at træne og lege med bogstaver og på den måde opnå en sikkerhed i bogstavernes form og lyd på dansk. Her kan børnene lytte til, gentage – eller endda danse – bogstavernes lyde.
Sprog: Dansk & Engelsk mm. – IOS 4.0 /Android:2.2  – Gratis

iPad/iPhone/iPod – Lille læser

Indskolingen – Den sproglige kompetence er en af de vigtigste kompetencer, barnet skal udvikle. Og det gælder både for kompetencen til talesproget og kompetencen til skriftsproget.
 Sprog: Dansk & Engelsk mm. – IOS 5.0 – Gratis

iPad – iStudiez Pro

Hold styr på timerne og lektierne, registrer karakterer, lav huskelister osv. med denne app, som er skabt til det travle studie og skole-liv – Se også iteacherbook (til skolelæren)
Sprog: Dansk & Engelsk mm. – IOS 4.1 – 6,00 kr

APPS samlinger til Undervisning:

mors-apps.com
skolepod.dk
skoleapps.com
emu.dk/webetik
Oedb.org
gyldendal.dk

PC Undervisningsprogrammer:

 CD-Ord – tjek lige skoletasken – er Danmarks bedste program til alle, der har svært ved at læse og skrive

 Sprog: Dansk & Engelsk mm. – WIN7 – Gratis

Undervisnings- og linksamlinger på andre websider:

Apples US uddannelse linksamling – APP Store indeholder en stor mængde uddannelsesmateriale

 1. Digitalt historiefortælling Apps til iPad

 2. Præsentations Apps til iPad

 3. iPad apps til at lave eBøger

 4. Printer Apps til iPad

 5. Video Apps  til iPad

 6. Educational Music Apps  til iPad

 7. iPad Apps til læsevanskeligheder

 8. movetheturtleMatematik iPad Apps 

 9. Notesbogs Apps til iPad

 10. Whiteboard Apps til iPad

 11. Multiple Intelligens iPad Apps

 12. Ordbogs Apps til iPad

 13. Audio Recording Apps til iPad

 14. iPad Apps  til børn

 15. Skærm delings Apps til iPad

 16. Hjemmearbejds Apps til iPad

 17. Mind Mapping og Brainstorming Apps til iPad

 18. PDF Apps til iPad

 19. Lærings Apps

 20. FotoCollage Apps til iPad

 21. Skrive Apps

 22. Apps til kreative opgaver

Game class room  Undevisning og spil fra 0. til 6. klasse

Skole-apps.dk  Ipad apps som undervisningsressourcer

Skoleapps.com   En anden samling af undervisnings-apps – Anmeldelser af iPad apps til skolen

Har du oplæg/input til indhold på denne side, er du mere end velkommen til at sende os forslag.

/ opdateret Dec 2012

Netflix i Danmark

Netflix er en online streamingtjeneste, hvor du for et fast månedligt beløb får adgang til et stort katalog af film, tv-serier og dokumentarer. Når du først har betalt månedsprisen, skal der ikke ekstra penge op af lommen. Det hele foregår on-demand, så du bestemmer selv, hvor og hvornår du vil se en film. Du behøver ikke længere sidde og vente foran tv-skærmen

Se nedenfor opsætning på Xbox og Wii

Nedenfor følger en række forskellige guides til installation af Netflix på dit TV – – – – – – – –  – – – – – – – – – – – – – –

Få at vide, hvordan du straks streamer Netflix

Netflix+ip-support
Du kan straks se Netflix-film og -tv-serier på Xbox 360-konsollen ved hjælp af Netflix-app’en. Når du vil bruge Netflix-app’en, kræver det:

Konfigurer Netflix

 1. Gå til Apps fra Xbox-startsiden, og vælg derefter Browse Marketplace.
 2. Gennemse eller søg efter Netflix.
 3. Vælg Netflix for at downloade programmet. Når du har hentet Netflix, startes det automatisk.
 4. Benyt en af følgende fremgangsmåder:
  • Hvis du allerede er medlem af Netflix, skal du vælge Yes, I am.
  • Hvis du ikke er medlem af Netflix, skal du følge anvisningerne på skærmen for at oprette en Netflix-konto og starte en gratis prøveversion.
 5. Log på med dine Netflix-logonoplysninger (mail og adgangskode). Hvis du ikke kender dine Netflix-logonoplysninger, skal du gå til Netflix-siden til logon og klikke på Need help signing in.
Du kan nu straks streame Netflix til Xbox 360-konsollen. Når du senere vil starte Netflix-app’en, skal du gå til Video, My Video Apps og derefter vælge Netflix. Bemærk! Det er ikke alle Netflix-konti, der har ubegrænset streaming. Du kan finde oplysninger om Netflix-kontoen under Your Account & Help på Netflix.com.

Relaterede problemer

Fejlfinding i forbindelse med Netflix på Xbox 360 Se Netflix og brug børnesikring Brug Kinect-stemmekommandoer – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – Det er nemt at se Netflix på din Wii: download Netflix-kanalen fra Wii Shop Channel og følg trinene nedenfor for at aktivere din konto:
 1. På Nintendo Wii’ens Home Screen skal du vælge Netflix Channel.
 2. Når den er startet, vælger du Start for at gå ind på kanalen.
 3. Følgende spørgsmål vises: Er du Netflix-medlem? Vælg Ja.
 4. Indtast din e-mail-adresse og adgangskode til Netflix, og vælg Fortsæt (Continue).
Du er nu logget ind på din Netflix-konto. God fornøjelse!Findmy iphone + ip-supportFind My iPhone Spor din tabte iPhone og sluk den via en computer. Hvis du mister din iPhone, iPad, iPod touch, eller MAC så kan ”Find min iPhone” app’en hjælpe dig med at finde den igen, Du skal bare låne en anden iPhone/Pad-enhed til formålet. Alt der kræves er at du installere dette gratis program på en anden iOS-enhed, åbne den, og så logge på med dit Apple-id. Find min iPhone vil hjælpe dig med at finde din forsvundne enhed på et mobil kort. Bagefter kan du vælge at få vist beskeder eller lyde, fjernlåsning af iDimsen, eller måske helt slette dine data. Får du senere telefonen tilbage, kan du gendanne dine data fra Apples skytjeneste iCloud. Findmyipphone stort billede + ip-support.dkiPhone: Gratis

Hent det europæiske sygesikringskort app til din smartphone.

Vejledning i EU sygesikringskort App

Her er vejledningen til hvordan man bruger EU sygesikringskort i de alle EU-landene, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Vejledningen indeholder generel information omkring kortet, nødtelefonnumre, behandlinger og udgifter, der er dækket, hvordan man anmoder om refundering, og hvem man skal kontakte, hvis man mister kortet. Vejledningen findes på 24 sprog med mulighed for at skifte fra et sprog til et andet. Bemærk: Kortet kan ikke genereres eller downloades til brug. Kortene udstedes gratis af din nationale sundhedsmyndighed. Og det er IKKE en erstatning for rejseforsikring.

EU mobil sygesikring app - ip-supportHvad er det europæiske sygesikringskort?

Et gratis kort, der giver dig adgang til nødvendig offentlig lægehjælp under et midlertidigt ophold i et af de 27 EU-lande, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz. Hvordan virker det europæiske sygesikringskort? Ved fremvisning af et europæisk sygesikringskort kan du få lægehjælp på samme vilkår og til samme pris (gratis i visse lande) som landets egne indbyggere. Vær opmærksom på, at der er forskellige sygesikringssystemer i alle landene. Tjenester, der er gratis i dit hjemland, er IKKE nødvendigvis gratis i andre lande. Det europæiske sygesikringskort er IKKE et alternativ til en rejseforsikring. Det dækker ikke private sundhedsfaciliteter eller omkostninger såsom hjemtransport eller mistede/stjålne ejendele. Sygesikringskortet dækker IKKE dine omkostninger, hvis du rejser med det udtrykkelige formål at søge lægebehandling. Mistet eller stjålet sygesikringskort! Din sygesikringsudbyder udsteder en midlertidig sygesikringsattest, og i mere hastende tilfælde kan de sende det til dig pr. fax eller e-mail i det land, du opholder dig i.