IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support.dk

Hent det europæiske sygesikringskort app til din smartphone.

Vejledning i EU sygesikringskort App

Her er vejledningen til hvordan man bruger EU sygesikringskort i de alle EU-landene, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz.
Vejledningen indeholder generel information omkring kortet, nødtelefonnumre, behandlinger og udgifter, der er dækket, hvordan man anmoder om refundering, og hvem man skal kontakte, hvis man mister kortet. Vejledningen findes på 24 sprog med mulighed for at skifte fra et sprog til et andet.

Bemærk: Kortet kan ikke genereres eller downloades til brug. Kortene udstedes gratis af din nationale sundhedsmyndighed. Og det er IKKE en erstatning for rejseforsikring.

EU mobil sygesikring app - ip-supportHvad er det europæiske sygesikringskort?

Et gratis kort, der giver dig adgang til nødvendig offentlig lægehjælp under et midlertidigt ophold i et af de 27 EU-lande, Island, Liechtenstein, Norge og Schweiz.

Hvordan virker det europæiske sygesikringskort?

Ved fremvisning af et europæisk sygesikringskort kan du få lægehjælp på samme vilkår og til samme pris (gratis i visse lande) som landets egne indbyggere.

Vær opmærksom på, at der er forskellige sygesikringssystemer i alle landene. Tjenester, der er gratis i dit hjemland, er IKKE nødvendigvis gratis i andre lande.

Det europæiske sygesikringskort er IKKE et alternativ til en rejseforsikring. Det dækker ikke private sundhedsfaciliteter eller omkostninger såsom hjemtransport eller mistede/stjålne ejendele.

Sygesikringskortet dækker IKKE dine omkostninger, hvis du rejser med det udtrykkelige formål at søge lægebehandling.

Mistet eller stjålet sygesikringskort!

Din sygesikringsudbyder udsteder en midlertidig sygesikringsattest, og i mere hastende tilfælde kan de sende det til dig pr. fax eller e-mail i det land, du opholder dig i.