IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support.dk

På én dag, bliver der sendt flere e-mails ud af, end den samlede mængde af brevpost i USA. Det svare til over 210 milliarder e-mails hver dag. Selvfølgelig er e-mails er ikke det eneste indhold, der bliver transmitteret. Der er også omkring 3 millioner billeder uploadet hver dag via flikr alene. Det er nok til at fylde en hypotetisk 375.000 siders fotoalbum.

Internettet er et stort stedMobiltelefoner bliver i stigende grad et samlingspunkt for internetadgang, de fleste mennesker tror forsat, ikke at deres små apps fylder meget på nettet. Men det viser sig, at langt mere indhold er håndteret af mobiltelefoner, end man skulle tro; 43.449.547 gigabyte sendes hver dag. Det svarer til 1,7 millioner Blu-ray-diske eller 9,2 millioner dvd’er. For bare 10 år siden, da vi brugte floppy disketter, ville det svare til 63,9 billioner 3,5 tommer disketter alene på verden dataforbrug på mobiltelefoner alene. Den daglige værdi-generering af disse mobile data-tjenester er omkring 812 millioner kr. med forbløffende 72.8 millioner dollars genereret fra mobil-spil alene.

Sociale medier er et andet område der er værd at kigge på, da det er en af de tungere måder, hvorpå der genereres nyt indhold hver dag. Blandt andet via nogle af de dagligt 700.000 nye Facebook-medlemmer der tilføjes hver dag. I forhold til den samlede amerikanske befolkning, lyder måske ikke stort, men det er faktisk omtrent svarende til den samlede befolkning i Guyana. Med hensyn til genereret indhold, opretter Facebook-brugere dagligt 45 millioner statusopdateringer og Twitter har omkring 5 millioner daglige tweets. Selvom blogs har været på retur siden fremkomsten af ​​sociale medier, skrives der dagligt 900.000 nye blog-artikler hver dag. Det ville være nok indhold til at fylde siderne i New York Times i 19 år.

A Day in the Internet
Created by Online Education