IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: [email protected]

Netværk

Hos IP-Support er vi eksperter i netværk.
Vi har leveret netværksløsninger til virksomheder, butikker, caféer, skoler, lagerhaller, sportshaller, boligforeninger, events og en længere række private hjem.
IP-Support kan levere alt fra færdige standard-netværkskomponenter til design af netværk specielt tilpasset virksomhedens behov!
Vores kvalitetssikring, datahåndtering og service udføres med fokus på sikkerhed og du vil blive holdt informeret gennem hele forløbet.

Vi udfører primært netværksløsninger med Ubiquiti Networks og Cisco professionelle produkter, hvilket giver den nødvendige ydelse og sikkerhed til konkurrencedygtige priser. Vi servicerer også andre producenters udstyr efter behov.
Vores installationer kan for eksempel med fordel, kontrolleres via skyen med optimal support og service.

Cloud kontrolleret Netværk

WIFI for virksmheden.
IP-Support er certificeret “Enterprise Wireless Administrator” på produukter fra amerikanske Ubiquiti. Produkterne overholder alle gældende EU regler og er CE mærkede.
Der er mange faktorer i et sikkert og stabilt wifi netværk, og derfor er det heller ikke bare plug and play som så mange privatbruger-produkter.
Vi leverer udstyr der kan håndtere 2,4ghz og 5ghz standarderne, og som alt sammen bliver konfigureret og vedligeholdt via vores Cloud controller.

SITE SURVEY OG DÆKNING

Før implementeringen af nyt trådløst netværk, er det første vi laver, en site-survey. Det vil sige vi undersøger området/bygningen, og laver en kalkulering på hvor mange access points som vi mener skal til for, at levere et stærkt og stabilt netværk.
Hvis projektet kræver det, vil vi også komme og foretage et on-site survey, hvor vi med spectrum analyzer måler området/bygningen igennem. På den måde ved vi med sikkerhed om der er nogle faktorer vi skal tage hensyn til, når der skal vælges kanaler, frekvenser og udstyr.


FLEKSIBEL LOGIN PORTAL

Vi tilbyder blandt andet en loginportal til Wifi systemet, som kan bruges i forbindelse med gæstenetværk, hvor man som gæst får udleveret eller køber en engangskode eller adgangskode
Alternativt kan løsningen integreres til sociale medier for adgang til internettet. Mulighederne her er mange.
Der kan laves integration til PayPal eller kort betaling i forbindelse med koderne, og tidsstyringen af koderne kan defineres efter ønske.


Serviceaftale/Klippekortsordning

Har firmaet løbende udfordringer på IT området eller bare brug for hjælp til at vedligeholde jeres netværk, så tilbyder vi fordelagtige serviceaftaler.
Sammen ser vi på jeres behov og udarbejder en passende serviceaftale.
De fleste kunder gør brug af vores klippekortsordning, inden for en given SLA aftale.

Hør nærmere om vores muligheder for support, ved at kontakte os [email protected] eller på +45 5361 1030.

Certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedre os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services
Image
Image
Image