IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support.dk

IT-Support hos IP-Support

IP-Support leverer IT-Support i København og omegn. Firmaet startede i 2006 som konsulentfirma. IP-Support beskæftiger omkring 5 medarbejdere og konsulenter, alle uddannet IT-folk fra Datamatiker til IT-ingeniører.
100% Dansk ejet firma med rigtig mange års erfaring i IT service, installation af internet og netværk og reparation af computere med mere.

Vi tilbyder lokal service- og fjernsupportaftaler for både private eller erhverv, på både PC og MAC, mobil eller tablet.


Vi løser både større og helt små IT-opgaver

Vi løser i dag mange og varierede opgaver, for både private og virksomheder samt offentlige institutioner i Storkøbenhavn og omegn.

Vi kan udføre alle former for opgaver og vi løser alt IT-arbejde både professionelt og grundigt, uagtet der er tale om en stor eller en lille opgave.

Vi er totalleverandør af IT-løsninger til private og erhverv, lige fra hostede e-mail over Mac eller Windows-PCer til advancerede netværks-installationer til virksomheden eller til styring af lys, varme og installationer i hele huset.


Certificeringer

IP-Support bestrider en bred vifte af certificeringer, og vi forbedre os løbende, så vi kan opfylde de krav der måtte stilles til os som leverandør af IT-services
Image
Image
Image
Image

Vores partnere

IP-Support er certificeret IBAS partner
Datarekonstruktion: Ibas er et godt valg når du har mistet kritisk data. IBAS rekonstruerer data fra alle typer af harddiske, SSD, RAID, server, eller fra virtuelle enheder