IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: [email protected]

IT-Support hos IP-Support

IP-Support leverer IT-Support i København og omegn. Firmaet startede i 2006 som konsulentfirma. IP-Support beskæftiger omkring 5 medarbejdere og konsulenter, alle uddannet IT-folk fra Datamatiker til IT-ingeniører.

100% Dansk ejet firma med rigtig mange års erfaring i IT service, installation af internet og netværk og reparation af computere med mere.

Herunder data-recovery, reparation af stationære som bærbare, Mac-reparationer, virusrensning, antivirus, hjælp til både ældre og nye bærbare computere mm.

Vi tilbyder lokal service- og fjernsupportaftaler for både private eller erhverv, på både PC og MAC, mobil eller tablet.

Vi løser både større og helt små IT-opgaver

Vi løser i dag mange og varierede opgaver, for både private og virksomheder samt offentlige institutioner i Storkøbenhavn og omegn.

Vi kan udføre alle former for opgaver og vi løser alt IT-arbejde både professionelt og grundigt, uagtet der er tale om en stor eller en lille opgave.

Vi er totalleverandør af IT-løsninger til private og erhverv, lige fra hostede e-mail over Mac eller Windows-PCer til advancerede netværks-installationer til virksomheden eller til styring af lys, varme og installationer i hele huset.

Vores partnere

IP-Support er certificeret IBAS partner
Datarekonstruktion: Ibas er et godt valg når du har mistet kritisk data. IBAS rekonstruerer data fra alle typer af harddiske, SSD, RAID, server, eller fra virtuelle enheder

IP-Support er samarbejdspartner med DanWEEE Recycling A/S

DanWEEE Recycling er nytænkende indenfor sortering og forædling af elektronikaffald i Danmark i overensstemmelse med miljølovgivningen og EU’s WEEE-direktiv

Udsnit af erhvervskunder

TVIS København

Øbromotion

Theo Koch & Co A/S

Bentomax GmbH (Tyskland)

FOSSIL DENMARK A/S

DB Cargo Danmark Services A/S

Jayway ApS

G.C.F. DANMARK, S.P.A., ITALIEN

EURO VET ApS

Skoler:

Langebjergskolen

Fredensborg skole Vilhelmsro

Endrupskolen

Skolen ved Bûlowsvej
Bryggens Børne- og Ungdomscenter

Forkellige andre skoler og SFO institutioner mm

Hovedstadens Plastikkirurgi

Biomedicinsk Klinik v/ DB

Specialistkliniken i Lund AB

JBJ Dental

Forskellige tandlæger i København

GOMORE ApS;

Psykologvagten City A/S