IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: [email protected]

IT-Support hos IP-Support

IP-Support leverer IT-Support i København og omegn. Firmaet startede i 2006 som konsulentfirma. IP-Support beskæftiger omkring 5 medarbejdere og konsulenter, alle uddannet IT-folk fra Datamatiker til IT-ingeniører.
100% Dansk ejet firma med rigtig mange års erfaring i IT service, installation af internet og netværk og reparation af computere med mere.
Herunder data-recovery, reparation af stationære som bærbare, Mac-reparationer, virusrensning, antivirus, hjælp til både ældre og nye bærbare computere mm.

Vi tilbyder lokal service- og fjernsupportaftaler for både private eller erhverv, på både PC og MAC, mobil eller tablet.

Vi løser både større og helt små IT-opgaver

Vi løser i dag mange og varierede opgaver, for både private og virksomheder samt offentlige institutioner i Storkøbenhavn og omegn.

Vi kan udføre alle former for opgaver og vi løser alt IT-arbejde både professionelt og grundigt, uagtet der er tale om en stor eller en lille opgave.

Vi er totalleverandør af IT-løsninger til private og erhverv, lige fra hostede e-mail over Mac eller Windows-PCer til advancerede netværks-installationer til virksomheden eller til styring af lys, varme og installationer i hele huset.

Vores partnere

IP-Support er certificeret IBAS partner
Datarekonstruktion: Ibas er et godt valg når du har mistet kritisk data. IBAS rekonstruerer data fra alle typer af harddiske, SSD, RAID, server, eller fra virtuelle enheder

Udsnit af erhvervskunder

TVIS København

Øbromotion

Theo Koch & Co A/S

Bentomax GmbH (Tyskland)

FOSSIL DENMARK A/S

DB Cargo Danmark Services A/S

Jayway ApS

G.C.F. DANMARK, S.P.A., ITALIEN

EURO VET ApS

Skoler:
Langebjergskolen
Fredensborg skole Vilhelmsro
Endrupskolen
Skolen ved Bûlowsvej
Bryggens Børne- og Ungdomscenter
Forkellige andre skoler og SFO institutioner mm

Hovedstadens Plastikkirurgi

Biomedicinsk Klinik v/ DB

Specialistkliniken i Lund AB

JBJ Dental

Forskellige tandlæger i København

GOMORE ApS;

Psykologvagten City A/S