IP-Support Jagtvej 208, 2100 København Ø Tlf: +45 6053 6110 Mail: kontakt@ip-support.dk

Ugens supportopgave – eller … der er vel egentlig ikke så meget at gøre.

Ugens supportopgave må vel være denne iPhone, der brød i brand under natlige opladning.
Hos Mashable.com finder vi en uhyggelig fortælling om en iPhone 4 der forsøger brandattentat på dens ejer.
Det er ikke første gang det er sket – og man bør vel egentlig advare iPhone-fans mod skræmmende scener, hvor den mobile enhed, der ligger ved siden af sin ejer på natbordet og får strøm fra land, pludselig blusser op med røg og farlige batterigasser og måske endda antænder en brand.

iphone 4 kan brændeDisse billeder er taget af en tidligere iPhone-fan, en 51-årig kvinde – som indvilligede i at fortælle hvad hun oplevede sidste uge. Teknologi-bloggen Mashable.com lovede at dække over hendes identitet – og vil samtidig gerne hjælpe dig til, at finde en bedre og mere sikker måde at oplade din mobiltelefon om natten.

Kvinden fortæller, at en nat på et hotel, oplevede hun af hendes 1 år gamle hvide iPhone 4 købt i en Apple butik i Colorado, begyndte at ryge og lave små eksplosionslyde – alt sammen, nogle få centimeter fra hendes hoved, da den lå på natbordet:

Hurtig brandslukning
Kvinden fortæller, at opladningen skete med opladeren og originalt kabel modtaget med enheden, og en senere afprøvning af hotellets elinstallationer viste, at stikkontakterne var helt normale.

Kvinden vågnede omkring kl. 6.00 til lugten af brændende plastik fra hendes iPhone. Hun kom sig hurtigt af overraskelsen, og ved at bruge sin bærbare computer som fejebakke, var hun i stand til at få iPhonen hurtigt ud håndvasken og der slukke branden.

iPhone 4 problemerHun hævder, at hun henvendte sig til medierne for at offentliggøre historien med billeder, fordi Apple vendte ryggen til de klager hun havde indgivet, og ikke ville udgive en advarsel til andre iPhone-brugere – På trods af at hun uden omkostninger fik erstattet sin iPhone 4, syntes hun stadig folk skulle vide hvad der var sket: “Det er vigtigt, at folk ved det,” sagde kvinden i et interview med – Mashable.com.. aahhaa.

IP-SUPPORT

Historien nævner ikke det store om hvad der skete med den bærbare computer, hun brugte som fejeblad til at tage den brændende iPhone 4 ud i håndvasken… Men dame! Læser du denne artikel – så kom ned til os på Jagtvej 208, så kigger vi gerne på sagen – og kommer evt. med en forsættelse.